Épületek teljes körű

felújítása

Alpakka
Teljes körű lakásfelújítás:
Nem szeretne sok céggel bajlódni a lakásfelújítás során?

Mi megoldjuk ezt a problémát!

Ha még sosem volt része lakásfelújításban, akkor még nem is sejti, hogy mennyi fáradtsággal, szervezéssel, illetve egyéb kellemetlen és megterhelő munkával jár egy teljes generál. Pedig a kivitelezést nem is Önnek kell végeznie. Cégünk azért jött létre, hogy Önnek ne kelljen különböző kivitelezőket megbíznia, hanem egyszerre, egy helyen mindent megoldhasson.

 

Ha még sosem volt része lakásfelújításban, akkor még nem is sejti, hogy mennyi fáradtsággal, szervezéssel, illetve egyéb kellemetlen és megterhelő munkával jár egy teljes generál. Pedig a kivitelezést nem is Önnek kell végeznie. Cégünk azért jött létre, hogy Önnek ne kelljen különböző kivitelezőket megbíznia, hanem egyszerre, egy helyen mindent megoldhasson.

Ha nem így tesz, akkor külön kell szerveznie kőműveseket, víz- és gázszerelőket, burkolókat, festőket, és a különböző munkafázisoknál mindig tudni kell, kié a következő feladat.

Ha minket választ, mi mindezt megspóroljuk Önnek. Így nem csak fáradtságot, hanem rengeteg időt is megtakarít a lakásfelújítás során, amit más esetben a szervezéssel töltene. Csapatunk hatékonyan dolgozik együtt, ráadásul nem kell alkalmazkodnia a különféle kivitelezőkhöz és áraikhoz, hiszen nálunk mindent kedvező árakon kaphat meg.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező profi szakemberekkel látja el a következő lakásfelújítással kapcsolatos feladatokat:

A burkolatok, esetleg válaszfalak bontása, új járólap, csempe vagy parkettaburkolatok készítése, festés, mázolás, tapétázás, lambéria burkolatok, egyedi elképzelések szerinti falburkolatok, gipszkarton falak és szerkezetek készítése, szükség esetén kőműves munkák.

Fürdőszobák, konyhák komplett felújítása, régi szerelvények, szaniterek bontása, újak beépítése a szükséges épületgépészeti munkákkal, új burkolatokkal.

A-tól Z-ig

Fürdőszobák, konyhák felújítása

A fürdőszobák és konyhák részleges vagy teljes felújítása olyan összetett folyamat, amely precíz szakértelmet kíván. A helyiségek sajátosságai miatt minden esetben szükséges a megfelelő anyagok használata, a burkolásban, a festésben, szigetelésben és más hasonló munkálatok során.

 • Burkolatok: Mivel vizes helyiségekről van szó, ezért fontos, hogy ennek megfelelő ragasztóanyagot és burkolatot kell választani. Emellett érdemes a kopásállóságot és a felület csúszósságát is figyelembe venni.
 • Festés: Ebben az eseten is azt kell szem előtt tartani, hogy a párának, gőznek ellenálló és penész gátló összetevőkkel ellátott festéket alkalmazzunk.
 • Bútorok: A berendezés a bontástól az új bútorok beszereléséig egy hosszú folyamat, amely során számos nehézség akadhat a helyiség méretei, illetve kötött elhelyezésű berendezések miatt, mint például víz és gáz eszközök.
 • Épületgépészet, szaniterek: Ide tartozik a villany-, gáz- és vízszerelés, a különböző blokkok megfelelő bontása és beépítése.

Ezek mind olyan folyamatok, melyeket nehéz megoldani saját kezűleg, illetve mindegyik külön szakember hozzáértését és összehangolt munkáját igényli. Cégünk ezektől a kellemetlenségektől szeretné megkímélni Önt és teljes körű, átfogó szolgáltatást kínál fürdőszoba és konyha felújításában is!

Keressen minket bizalommal és bízza ránk a felújítást!

Burkolás profi minőségben

A különböző helyiségek burkolása szakértelmet kíván, hiszen ezekkel a megoldásokkal szemben nem csupán esztétikai elvárások vannak, hanem különböző módon igénybevett felületekről van szó. Napjainkban széles palettáról válogathatunk mind megjelenésben, mind pedig anyag tekintetében, azonban mindig tartsuk szem előtt a funkciót és válasszunk jó szakembert a kivitelezéshez, így hosszútávon élvezhetjük otthonunk szépségét és kényelmét!

A konyha és fürdőszoba burkolatának esetében rendkívül fontos a minőségi és időtálló csempék, járólapok választása, hiszen kiemelt igénybevételnek vannak kitéve nap, mint nap. Továbbá fontos a csúszásmentes felület és a párának, víznek ellenálló, ugyanakkor könnyen tisztítható felületkialakítás.

Az előszoba, nappali, hálószoba, és más hasonló helyiségek némileg eltérnek a többi lakásrésztől, mivel kisebb igénybevételnek vannak kitéve, továbbá fontos, hogy komfortos és hangulatos körülményeket teremtsünk. A burkolás anyaga szempontjából széles a kínálat, kerámia, gránit, vagy akár porcelán járólapok csiszolt és polírozott változatban is állnak rendelkezésünkre, de választhatunk meleg és kellemes hatású faburkolatokat, parkettákat is.

Ha minőségi és igényes burkolatotokat szeretne otthonába, válasszon profi szakembereket! Cégünk sok éves tapasztalattal és hozzáértő munkaerővel áll rendelkezésére!

Víz- és gázszerelés profi módon

Amennyiben költséghatékony és hosszantartó megoldást kínáló víz- és gázrendszert szeretnénk otthonunkban, elengedhetetlen a megfelelő anyagismerettel és szakmai háttérrel rendelkező szerelő szolgáltatásainak igénybevétele, amely egy teljes körű lakásfelújítás alkalmával különösen fontos szempontnak bizonyul.

víz-és gázszerelés számos fontos részfeladatot foglal magába, amelyek minőségi kivitelezésével hosszantartó, biztos megoldást teremthetünk otthonunkban.

Vízszerelés:

 • Fürdőszoba, konyha, WC teljes kiépítése, szerelése
 • Mosdók, lefolyók, víztartályok, WC, csaptelepek, zuhanykabinok és tálcák bekötése
 • Mosógépek, mosogatógépek bekötése
 • Vízóraszerelés
 • Ázások, dugulások megszüntetése
 • Kerti vízvezetékek szerelése

Gázszerelés:

 • Új gázvezetékrendszer kiépítése
 • Meglévő rendszerek átalakítása, korszerűsítése
 • Gázkészülékek, cirkók, kazánok, vízmelegítők, stb. szerelése
 • Gáztűzhely bekötése, javítása
 • Gázkészülékek téli szezonra való felkészítése

Cégünk teljes körű lakásfelújítási szolgáltatásai között a komplett víz- és gázszerelési folyamatokat is megbízhatóan elvégzi, mellyel Ön anyagiakat és időt is spórolhat egyaránt.

További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Különleges falburkolatok otthonába!

Otthonunk falfelületei összefüggő és látványos térelemet alkotnak, melynek következtében a lakás kialakítása során kiemelten fontos, hogy ízlésesen dekoráljuk, színezzük, aminek köszönhetően impozáns és kellemes hangulatú enteriőröket teremthetünk. Manapság számtalan designos és látványos falburkolati elem áll rendelkezésünkre a hagyományos festésen és tapétázáson kívül, melyek közül a különféle faburkolatok egyre népszerűbbek.

Az izgalmas mintázatú, formájú és kialakítású fa falburkolatok között akadnak klasszikus, már régóta alkalmazott megoldások és korszerű díszítőelemek is, továbbá a természetes anyagnak köszönhetően környezetbarát és tetszés szerint alakítható megoldás. Ennek köszönhetően mindenki igényeinek, valamint a helyiségek adottságainak megfelelően válogathat:

 • Lambéria falburkolat
 • 3 dimenziós fa
 • falburkolatok
 • Fa védőburkolatok
 • Egyéb lehetőségek

Vigyen életet otthonába egy-egy különleges falburkolattal, amelyek profi kivitelezéséért tekintse meg szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatóinkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!

Természetes padlóburkolatok: Profi parkettázás

A lakásfelújítások időről-időre esedékes modernizálási folyamatok összességét foglalják magukba, melyek minden tulajdonos esetében eltérő tevékenységeket takarhatnak, azonban az egyik leggyakoribb munkálat a padlóburkolatok felújítása.

A különféle padlóburkolatok jelentősen befolyásolják és meghatározzák otthonunk hangulatát, hiszen nagyméretű összefüggő felületekről van szó, ezért érdemes alaposan megfontolni választásunkat.

A parketta vagy laminált padló, mint természetes vagy természetes hatású padlóburkolat széles körben kedvelt megoldás, hiszen számos helyiségben optimális választást kínál meleg és kellemes hangulatának köszönhetően. A parkettázás manapság már nem számít olyan bonyolult folyamatnak, mint sok évvel ezelőtt, amely a gyakran könnyen illeszthető kialakításnak és modern segédeszközöknek köszönhető, azonban az igazán esztétikus megjelenésért érdemes szakértők szolgáltatásait igénybe venni.

Parketta lerakásával, valamint laminált padló kivitelezésével kapcsolatos szolgáltatásokért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, valamint minden házfelújítási igény megvalósításában állunk készséggel rendelkezésére!