Faházak

építése

Alpakka
A faház építésének több száz éves hagyománya van, mely a világ számos országában látható.

Ma már a hagyományokat a modern technika vívmányai is segítik. Ennek megfelelően bármilyen igényt – az egyszerűtől a luxusig – a családi házak, nyaralók, sorházak, panziók építésében kielégítenek. Nem elhanyagolható körülmény, hogy a hagyományos építőanyagokkal épült házakkal szemben azonos műszaki tartalom mellett nagyságrenddel (20-30 százalékkal) olcsóbbak lehetnek.

A-tól Z-ig

Miért válasszunk faházat?

Többek között azért, mert a faház él, lélegzik és a természet közelségének érzetét kelti. A természetességen kívül mi az, ami mellette szól?

– A többi építőanyaghoz képest a fának a legjobbak a hőszigetelési paraméterei, gyorsan felfűthető.
– Szinten tartja a páratartalmat, szűri, tisztítja a levegőt és igazolhatóan erősíti az immunrendszert.
– Gyorsan építhető, évszaktól fügetlenül.
– Statikailag erős és miután önhordó szerkezet, földrengésbiztosabb más építési módoknál.
– A fa alapanyag bármely építési technológiával kombinálható.
– Nem zavarja a természetes elektromos és mágneses mezőket más építkezésre használt építőanyagokkal szemben.
– A gépészeti munkák egyszerűbbek a téglaházban végzetteknél, mert vésést, falbontást nem igényelnek.

„Erdőillatú” házban élni különleges és egyedi élmény. Nemcsak egyedülállóan barátságos és hangulatos otthont teremthet, hanem igazi harmóniában élhet a természettel, hiszen a fa él, lélegzik – ezzel egyedülálló mikroklímát, lakó-és légteret teremt az Ön számára. A fa megosztja Önnel természetes életenergiáját és élvezheti illatát, mely segíti Önt a mindennapok okozta stressz oldásában is. Az életminőség, amit egy faházban élhet meg, összehasonlíthatatlan a hagyományos építésű házakból évtizedeken keresztül párolgó vegyi anyagok okozta mikroklímával.

Mivel a fa rendkívül jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, gazdaságossági szempontból is előnyös faházban élni.

Faházak építése: Nyaraló

A jó idő beköszöntével lassan megérkezik a nyaralószezon is, amikor mindenki a saját szokásainak megfelelően megpróbálja kipihenni magát és igyekszik minél több időt kellemesen együtt tölteni szeretteivel. Sokan szívesen utaznak külföldre vagy különböző modern fürdőközpontokba, mások szívesebben tölti szabadságát saját nyaralójában távol a külvilág zajától.

A saját nyaraló számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik kedvelik a nyugalmat, a privát kikapcsolódást vagy szívesen töltik szabadidejüket nyugtató kertészkedéssel és családi, baráti összejövetelekkel. A mai modern építészeti technológiáknak köszönhetően elérhető áron és megbízható minőségben építtethetünk saját nyaralót, melyre az egyik természetes megoldás kézenfekvő lehetőséget biztosít, vagyis ez nem más, mint a faház. Ez az ősi építkezési forma természet közeli látványt nyújt, valamint belülről modern és komfortos kialakítási lehetőségeket biztosít, ezáltal ideális választás a faház nyaralónak.

Amennyiben Ön is gazdaságos, dekoratív és kényelmes saját nyaralóra vágyik, keressen meg minket elérhetőségeinken és mi megépítjük a megálmodott faházat!

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!