Festés,

Mázolás,

Tapétázás

Alpakka
Festés, mázolás, tapétázás

Homlokzatok vakolása, vakolatok javítása, nyílászárók mázolása, tapétázás, szobafestés – és szobafestéssel kapcsolatos folyamatok – valamint egyéb más építőipari munkák A-tól Z-ig.

Tevékenységi körünk -mint a fentiek is mutatják- a felületképzésen belül is elég széles. Magánlakások, közintézmények, ipari létesítmények, társasházak, irodaépületek, családi házak komplett külső és belső tisztasági festésétől az exkluzív felújításáig.

Beltéri falfestés:

Közismert festési eljárás, de kis fantáziával, igen sokoldalú felületképzések érhetők el.

 

Mázolás:

Ajtók, ablakok, cső, radiátor, korlátok, rácsok mázolási munkálatai.

Tapétázás:

A tapéták ma már nemcsak papírból készülnek, rengeteg különböző természetes és mesterséges anyag használható a falak és a mennyezet fedésére. A mai tapétaválaszték olyan sokrétű, hogy szinte minden díszítési terv megvalósítható. A tapétakészítéshez felhasznált anyagok sora az egzotikusnak számító selyemtől, vászontól és növényi alapanyagtól egészen a tartós, hőkezelt PVC anyagig terjed.

A-tól Z-ig

Egészséges otthon Önnek is!

Otthonunk biztonságát több szempontból is megvalósíthatjuk, illetve kiépíthetjük. Az egyik ilyen mód az egészségre káros anyagok kiiktatása a lakásból. Gondolt már arra, hogy a saját szobája falai is rejthetnek mérgező vagy allergén anyagokat?

Gondoskodjon otthona tiszta levegőjéről, és szabaduljon meg falai sérült vagy egészségre káros vakolatától, festékétől. Ha döntött az újrafestés vagy vakolatjavítás mellett, keressen minket bizalommal! A modern, lélegző vakolatoknak és penészesedés gátló festékeknek köszönhetően megelőzheti a falak nedvesedését, és az ezzel járó gombásodást. Biztosíthatja a fal hosszú távú védelmét, és a lakás levegőjének egészséges tisztaságát, megelőzve ezzel különféle betegségeket és otthona állapotának romlását.

Kérje szakembereink segítségét, és teremtse meg otthona egészséges környezetét, tudásunkra és tapasztalatunkra támaszodva! Amennyiben tartós eredményeket szeretne, ne vágjon bele egyedül a lakásfelújításba, bátran keressen fel minket, és bízza ránk otthona festésétvakolását!

Tapétázás: Miért hívjon szakembert?

Miért költsön súlyos összegeket szakember megbízására, mikor saját maga is képes megbirkózni vele? A válasz; hogy a tapétázás nem feltétlenül olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk.

Eszünkbe jut például ellenőrizni a tapéták gyártási számát? Ha nem, akkor könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy azonos falfelületen, a többi tapétatekerccsel együtt használjuk fel. Ez azért jelenthet gondot, mert  esetleges különböző gyártási számú tapétákat külön falfelületen, a többi tapétatekerccsel nem összekeverve kell felhasználni.

Az előző tapétákat, festékeket gondosan kell eltávolítani, nem elég nekiszaladni a spaklival. A régi tapétát vízzel, vagy tapétaleoldó folyadékkal többször is át kell kenni a tökéletes eredményért. Ha pedig a kaparás során rések keletkeztek, akkor azt réskitöltő anyaggal szükséges kijavítani.

 

Emellett gondolt volna a fal kellő alapozására? Makulatúrázásra? A ragasztó megfelelő kiválasztására? Hosszú a sor olyan dolgokból, amikről nem is gondolnánk, hogy szükséges. A szakszerűtlen tapétázásból eredő hibákért a gyártó, forgalmazó sem vállal felelősséget.

Ha minket választ, elkerülheti a tapétázással járó nehézségeket, döntéséért cserébe pedig szakszerű, igényes munkát kap. Forduljon hozzánk bizalommal!